Samenwerken loont

om de beste service te kunnen bieden.

René M. werkt samen met EasyEscape.be. Dit is een recent en lokaal platform dat enkel vakantieverblijven aanbiedt die echt kwaliteit willen bieden aan hun gasten. EasyEscape.be is een label dat garant staat voor kwaliteit, correct onderhoud en nazicht van de aangeboden panden. Het is een vlotte samenwerking en ondersteuning voor alle eigenaars en uitbaters van vakantiewoningen.

De accommodaties zijn gelegen aan de Belgische kust, het hinterland en bij uitbreiding de mooiste streken van Vlaanderen. Alles wordt voor u geregeld. Er zijn gedekte bedden, handdoeken en een uitgebreid aanbod aan services, van ontbijt tot kinderoppas. U hoeft dus alleen uw koffers te pakken en in te checken.

Onderhoud is niet zomaar poetsen. Daar kiezen wij bij René M. ervoor om beroep te doen op de diensten van Hotel-Services.be. Dit bedrijf is het resultaat van jaren ervaring in vakantieverhuur. Alle do's werden samen gebracht, alle don'ts vakkundig verwijdert.  Wanneer hun Home Manager jouw verblijf voorbereid wordt alles in detail nagekeken. De bedden voorzien van hotellinnen dat gewassen wordt in een stomerij. Zo voldoet het zeker aan de strengste hygiëne normen. De woning wordt gelucht en schoongemaakt met ecologische producten, materiaal wordt nagezien op correct functioneren.

Wij, bij René M. hebben gekozen om met deze organisaties te werken omdat ze jouw vakantie echt ter harte nemen, net als wij dat doen.  Daarenboven zijn hun waarden en normen geënt op een positieve invloed op mens en natuur.